Qui sóc?

Home »  Qui sóc?

Quico Tretze (1979, Barcelona), des dels tres anys resideixo a Igualada i em sento fill adoptiu del petit poble de l’Espelt. La combinació dels diferents àmbits on visc m’ha creat la necessitat d’expressar-me de forma multi-disciplinar: sóc Diplomat en Enginyeria Industrial i Tècnic de so (d’estudi i de directe) i també guitarrista de formacions musicals. De la passió per la música m’esdevé la necessitat d’escriure per tal d’expressar emocions que em col·lapsen…

Inspirat en milers de lletres de cançons, escric els meus texts com si fossin melodies, així segueixo un tempo interior que em fa renunciar a qualsevol mètrica imposada.

L’any 2010 va sortir el meu primer recull de poesia ‘Emocions Cícliques…’ editat per la Editorial Sallida.

L’any 2015 va sortir el meu primer disc en solitari ‘Perdut e Amat

A part de la meva carrera en solitari, actualment sóc baixista als grups de rock ‘Black Kiss Superstar‘ i ‘Steve Smyth & The Outlaws‘, rapsoda al projecte ‘Emocions Cícliques‘ juntament amb el guitarrista Santi Méndez, i toco la guitarra als concerts de kindie Rock de la ‘Lali BeGood‘, DJ a festes i faig de lletrista a altres formacions.

Ah! M’encanta gravar coses al meu ‘Studio13’ i programar concerts i gires a través de la meva productora ‘Atmosfera13‘, em permet descobrir i conèixer músics i persones d’arreu del món.

Quico Tretze - Teatre Municipal Ateneu

Foto: Iulia Pironea

Agraït!!

Quico Tretze

Leave your Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *